Veel vragen over de toekomst? Pendelen geeft antwoord!

Als je met veel vragen over de toekomst zit, dan kan pendelen uitkomst bieden. Het is een methode voor mensen die onrustig zijn omdat ze geen antwoord hebben op bepaalde vragen. Hierdoor kunnen ze bepaalde gebeurtenissen niet verwerken en door met hun leven. Pendelen is iets wat iedereen kan leren en gebruiken. Maar wat is pendelen precies en hoe werkt het? Hier lees je er meer over.

Wat is pendelen?

Een pendel is een gewichtje wat aan een ketting of draad hangt. Vaak heeft deze pendel de vorm van een druppel. Meestal is een pendel gemaakt van edelsteen, metaal of kristal. De pendel zal je helpen tijdens de sessie om richting te geven aan je intuïtieve krachten.

Waarvoor gebruik je pendelen?

Pendelen wordt vooral gebruikt om antwoord te geven op bepaalde vragen, maar het kan je ook helpen om negatieve energie te verwijderen uit bijvoorbeeld een ruimte in je woning. Pendelen wordt daarnaast ook gebruikt als er voorwerpen zijn verloren. Denk hierbij aan een waardevolle ring of ketting met grote emotionele waarde. Pendelen kan je dan helpen om een verloren voorwerp terug te vinden. Pendelen kan ook worden gebruikt als je beter te laten voelen als je ziek bent.

Hoe werkt pendelen?

Pendelen gaat relatief eenvoudig. Het is hierbij wel erg belangrijk dat je vertrouwt op je eigen wijsheid en gevoel. Door te pendelen maakt de pendel contact met jou onderbewustzijn om antwoord te geven op vragen. Het pendelen werkt als volgt:

  1. De pendel wordt vastgehouden
  2. Stel een vraag
  3. De pendel zal reageren door middel van beweging
  4. Ontcijfer het antwoord op de gestelde vraag

In dit blogartikel heb je meer gelezen over pendelen. Pendelen wordt vooral gebruikt door mensen die veel vragen hebben over de toekomst. Daarnaast kan het je ook helpen om verloren voorwerpen terug te vinden en kan negatieve energie uit een ruimte worden verwijderd.