sport in 2018

Sport in 2018 is natuurlijk geweldig om te doen. Misschien heb je wel goede voornemens in dat jaar of zijn er een aantal sportevenementen die je zou willen  bezoeken? Het kan allemaal natuurlijk. Het is aan jou hoe je de sport in 2018 gaat beleven.

Sport in 2018 in Rijnhal

In de Rijnhal is het mogelijk om sportevenementen te gaan bekijken. Leuk meekijken of meedoen. Want zo is er Decathlon Rijnhal. Een evenement voor jong en oud. De Decathlon kinderspelen is een speciale sportdag van kinderen van 6 jaar t/m 12 jaar oud. Maar dat is natuurlijk nog niet alles wat de Rijnhal voor je in petto heeft. Want wat te denken van Joint he team. Een speciaal event voor aangepaste sporten in samenwerking met Uniek sporten. Om nog maar te zwijgen van Sports for All! Tijdens deze sportdag kan iedereen met clinics meedoen voor heel veel verschillende sporten.

Sport in 2018  volledig op gang

De sport in 2018 is dus volledig op gang. In ieder geval wel in de Rijnhal. Als je denkt dat je er leuk aan mee zou willen doen, dan is het geen enkel probleem om je daar gewoon voor op te geven. Het maakt niet uit waar je ook vandaan komt, het zijn sportdagen waar je even lekker wat fitter kunt worden, of kunt laten zien hoe sportief je nu al bent natuurlijk! Meedoen is al sportief op zich.

Rijnhal heeft je meer dan genoeg te bieden op het gebied van sport in 2018. Misschien zou je er wel aan mee willen werken? Als werknemer of als vrijwilliger. Het kan in ieder geval geen kwaad om het ventjes na te vragen. Hoe dan ook, het is voor sport in 2018 weer volledig genieten in de Rijnhal, dus zorg maar dat je al een beetje gaat voorbereiden!