KamaSutrA Erotic Festival, de moeite waard om de beurs te bezoeken?

Ik weet niet wat het is, maar sinds ik met webcamsex ben begonnen, heb ik erg veel plezier in het leven. Nou, laat ik maar meteen eerlijk zijn, ik weet wel waar het aan ligt. Een tijdlang heb ik namelijk een man gehad die mij totaal niet zag staan. Hij vond mij in het begin heel leuk en gaf mij alle aandacht, maar op een gegeven moment had hij zijn ogen en aandacht op zijn medewerkster van kantoor weten te richten. Dat was jammer en ik vond het zeker niet leuk en dus ben ik van hem weggegaan. Ik heb gewoon mijn spullen gepakt en ben vertrokken en heb nooit meer omgekeken. En dat komt mede doordat ik toen, omdat ik alleen was, een sexcam heb aangeschaft. Het is natuurlijk geen speciale webcam, het is het doel van het apparaat zoals je kunt begrijpen. Maar goed, ik ben er dus mee bezig en geniet iedere dag van alle aandacht die ik krijg van mannen die mij nooit hebben ontmoet. Maar op een dag kwam er iemand voorbij die ik wel kende en hij mij ook. Juist, mijn ex! Je moet weten dat ik normaal niet met mijn gezicht in beeld kom, dat vind ik gewoon prettiger. Maar hij deed dat wel. En dus, toen hij privé met mij wilde chatten. Besloot ik dat de webcamsex die hij ging beleven heel erg bijzonder zou zijn.

Het verhaal wat er gaande was met de cams

Ik deed alles wat ik normaal ook deed en speelde met mijzelf, deed spannende dansjes en chatte met hem. Heel opwindende verhalen gingen over en weer en op een gegeven moment zette ik mijn microfoon aan en hij leek mij te herkennen. Dat werd pas echt toen ik met mijn gezicht in beeld kwam. Hij schrok zich kapot, is vertrokken en ik heb niets meer van hem vernomen. Ik vond het een geweldige wraak, maar dat is natuurlijk niet waarom ik de sexcam aan zet. Ik doe het voor veel genot en plezier. Misschien dat jij en ik het straks eens zullen hebben? Ik kom over een aantal minuten online, dus ik ben benieuwd of ik je zo zie!